zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden.

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is de meest ideale situatie om bezoekers naar je website te krijgen. Met behulp van optimalisatie gaat de website hoger scoren in de zoekmachines bij organische (niet betaalde) zoekresultaten. Dit wordt gedaan door techniek, content en populariteit te verbeteren.

Analyse

Met de SEO scan/nulmeting meet ik hoe jouw website er op dit moment voor staat. Naderhand geef ik je een rapport met conclusies die zijn voortgekomen uit de scan. Aan de hand van de meetbare resultaten doe ik aanbevelingen die jij kan gebruiken om de strategie bij te schaven, of je laat het gehele process aan mij over. Op die manier weet je zeker dat je gevonden wordt.

Technische optimalisatie

Is je website überhaupt wel indexeerbaar? Ofwel, snapt Google jouw website? Er zijn miljarden webpagina’s over de gehele wereld die opgebouwd zijn in allerlei systemen, (programmeer)talen, servermogelijkheden etc. Daarom wil je dat jouw website zo eenvoudig mogelijk te lezen en begrijpen is voor de zoekmachine.

Content/zoekwoorden optimalisatie

Waar zoekt je doelgroep naar? En wat kun jij met die informatie? Bij content en zoekwoordoptimalisatie kijken we naar de trends in markt, zoekvolumes, concurrentie, waarde, zoekintentie, advertentiedata etc. Er zijn zeer veel manieren om met de juiste zoekwoorden je content te optimaliseren zodat deze waardevoller wordt dan die van je concurrenten.

Google en SEO

Google heeft meer van 90% van het marktaandeel in SEO in handen, daarom is het van groot belang dat je google tevreden houdt met al haar eissen en wensen. Daarnaast mag je niet de eerder genoemde optimalisaties vergeten, genaamd de: on-page seo. Dit is immers de basis van een website welke gevonden wilt worden.

SSL beveiligings certificaat (HTTPS)

Wist je al dat Google dit jaar alle websites zonder SSL certicaat als ‘onveilig’ gaat merken? Dit is nadelig voor jouw SEO en ranking in google, tevens voor de veiligheid van jouw website. Heb je nog geen SSL certificaat; laat hem dan zo spoedig mogelijk installeren.

Geïnteresseerd in mijn diensten? Neem vrijblijvend contact met mij op.