webdesign uit den haag

Het overbrengen van het juiste gevoel op de bezoeker en een goede vindbaarheid zijn van essentieel belang voor uw nieuw webdesign, ook het zo goed mogelijk en snel mogelijk activeren van de bezoeker tot het doen van een conversie is belangrijk. Het webdesign moet logisch, functioneel, gestructureerd, goed vindbaar en gericht op conversie zijn. Alleen op deze manier levert uw nieuw webdesign iets op. Marcs.media’s webdesign uit omgeving Den Haag staat midden in de markt en is daarnaast op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Kennis die we graag inzetten om ook van uw nieuw webdesign een succes te maken.

Makkelijk, universeel.

Alle websites worden uitsluitend gebouwd in WordPress in combinatie met thema’s en plugin’s. WordPress is een gratis platform waar je de achterkant van jouw website kunt beheren, ook wel CMS genoemd. Vanaf dit beheersysteem kun je gemakkelijk pagina’s aanmaken, media uploaden en je website organiseren.

Content Management System (CMS)

Er zijn bedrijven die los van hun website een blog beheren, switch over naar WordPress en beheer gemakkelijk je content. WordPress startte als blog-platform, het beheren en plaatsen van nieuwe artikelen zit daarom goed in elkaar.

Flexibel

Het CMS kan gemakkelijk uitgebreid worden met verschillende mogelijkheden, zoals een webwinkel, eventagenda, boekingssysteem of portfolio. Bestaat er geen plugin voor de uitbreiding die je wilt dan kan er een custom made uitbreiding gemaakt worden.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Google en alle zoekmachines tonen en rangschikken websites in zoekresultaten op basis van verschillende vooraf gedefinieerde parameters. Goed nieuws is dat WordPress alle SEO-verantwoordelijkheden op zich neemt die een CMS moet vervullen.

UP-TO-DATE

WordPress kent een grote community vol met enthousiastelingen welke hun kennis en bevindingen graag met andere delen, ook met de ontwikkelaars. Zo blijft WordPress altijd up-to-date en veilig.

Geïnteresseerd in mijn diensten? Neem vrijblijvend contact met mij op.