onderhoud

Updates? JA!

Je website is al af, je bent helemaal tevreden maar toch moet je er wekelijks aanpassingen op doen vanwege alle mogelijke updates en vernieuwingen op het internet. Dit kan je zelf doen, je kan het ook uit handen geven met de zekerheid van geen down-time van jouw bestaande website.
In het kort dus: geen zorgen en risico’s.

Veiligheid

Het is verstandig om de website up-to-date te houden. Hackers, spammers en ander cybertuig kunnen je site soms heel makkelijk plat leggen door de fouten van verouderde programma’s of plugins. 

Back-up van jouw website

Ik maak wekelijks backups van je website en controleer elke week of je website een update nodig heeft. Is er iets mis, dan repareer ik het. Zijn er updates nodig? Dan voer ik die uit.

De wekelijkse controle

Ik doe voor u een wekelijkse check of uw website nog naar behoren werkt en of er niets aan het verouderen is, zo blijft uw website altijd online en snel werken en altijd bereikbaar.

Support

Je zoekt hulp bij jouw website en wilt de touwtjes graag zelf in handen blijven houden. Ik bied voor deze vraag zowel telefonische als geschreven (email) support. Deze support geldt ook voor alle hosting doeleinden. 

SSL beveiligings certificaat (HTTPS)

Wist je al dat Google dit jaar alle websites zonder SSL certicaat als ‘onveilig’ gaat merken? Dit is nadelig voor jouw SEO en ranking in google, tevens voor de veiligheid van jouw website. Heb je nog geen SSL certificaat; laat hem dan zo spoedig mogelijk instaleren. 

Geïnteresseerd in mijn diensten? Neem vrijblijvend contact met mij op.